Radiologie

Servicii Radiologie Suceava


Radiografia este un instrument valoros de diagnostic în medicina veterinară.

Medicii de la Clinica Veterinara Fanvet se străduiesc continuu sa va ofere tratamente și teste de diagnosticare de cea mai înaltă calitate, asa ca suntem încântați ca va putem oferi si servicii de radiologie.

O radiografie (numita si x-ray) este un tip de fotografie, care poate privi in interiorul corpului și dezvăluie informații care nu pot fi perceptibile din exterior.

Radiografia poate fi utilizata pentru a evalua aproape orice organ din corp precum inima, plămânii, organele abdominale și nu in ultimul rand oasele.

Radiografia este nedureroasa, non- invaziva, se realizeaza în condiții de siguranță, folosindu-se numai doze foarte mici de radiatii.

Intrucat nivelul de expunere la radiatii, necesar pentru a efectua radiografia este foarte scăzut, chiar și femeile gravide și animalele foarte mici de companie pot face radiografii.

Radiografiile pot fi folosite pentru a evalua oasele, pentru a aprecia mărimea, forma și poziția organelor corpului, pentru detectarea eventualelor tumori.

Radiografia poate fi de asemenea utilizata pentru a diagnostica calculii urinari, fracturile osoase, artrita cronica, anumite boli ale măduvei spinării și o varietate de alte afectiuni.

Radiografiile sunt un instrument important care ne ajuta să punem un diagnostic corect pentru animalele de companie.

Serviciul nostru de radiologie are un personal calificat ce va ofera cu compasiune si in conditii de siguranta diagnosticare medicala la un nivel inalt.