Medicamente

Medicamente


Atunci când se analizează opțiunile pentru achiziționarea de medicamente , proprietarii de animale de companie au mai multe opțiuni , farmaciile locale,inclusiv farmaciile online si cataloagele de corespondență.

Cine vă poate oferi serviciul cel mai de încredere si personalizat?

Cine are informatii medicale mai complete cu privire la animalele de companie, precum si capacitatea de a anticipa interactiunile medicamentoase sau alte probleme care pot rezulta din administrarea necorespunzătoare de medicamente? Înainte de a cumpăra o reteta medicala sau de realimentare cu medicamente, întrebați-ne despre farmacia noastra complet aprovizionata. Avem un inventar mare de produse farmaceutice de uz veterinar si de medicamente, inclusiv produse contra puricilor, căpuselor, precum si produsele preventive viermilor cardiaci.

Vă puteți baza pe noi dacă animalele de companie necesită medicație pentru o afecțiune cronică sau au nevoie de medicatie pe termen scurt, în convalescență după o boală , sau dupa interventii chirurgicale . Când cumparati medicamente de la farmacia noastra, puteți fi siguri că medicamentele animalului tau de companie au fost obținute din surse sigure, de încredere si depozitate în condiții optime . Personalul nostru specializat va furniza retetele tale cu grijă, precum si cu atenția la detalii si nevoile specifice animalului tau de companie . Puteți conta pe noi pentru a vă oferi informații exacte cu privire la medicamentele pentru animalele dumneavoastra de companie, atat informații adecvate de dozare, cat si pentru a vă avertiza la orice efect secundar sau interactiuni ale medicamentelor . Suntem, de asemenea, aici în cazul în care aveți probleme cu medicația după ce vă întoarceți acasă .

Ajutorul este doar la un telefon distanta !