Iepuri, Porcușori de Guineea și alte mamifere mici

Iepuri, Porcușori de Guineea și alte mamifere mici


Iepurii, porcusorii de Guineea, dihorii și alte mamifere mici au devenit tot mai populari in randul animalelor de companie.

Proprietarii de animale de companie vin să înțeleagă legătura unica, ce se poate forma cu una dintre aceste creaturi speciale.

Stiați că mamiferele mici au nevoie de aceeasi grija in privinta starii de sanatate ca si pisicile si cainii?

Știați că animalele de companie pot fi sterilizate sau castrate? Știați că sunt recomandate vaccinarile pentru sustinerea starii de sănătate? Aveți întrebări legate de nutriția adecvată, cresterea mamiferelor mici sau orice alte aspecte legate de îngrijire? Personalul nostru este bine instruit în îngrijirea și creșterea mamiferelor mici, și vă poate oferi informațiile de care aveți nevoie pentru a vă menține sanatos "animalul de companie de buzunar". Medicamentele de uz veterinar pentru animale de companie exotice sunt în creștere la fel ca si popularitatea acestor animale. Dacă dețineți unul dintre aceste animale unice, vă încurajăm să programati un examen fizic complet in care puteti obtine si cele mai bune informații cu privire la managementul nutrițional și de intretinere ale acestora. Personalul nostru specializat vă poate ajuta cu toate nevoile dvs. pentru mamifere mici.