Examenul stării de sănătate

Examenul stării de sănătate


Animalele de companie pot beneficia foarte usor de examinarea regulata a starii de sanatate prin prezentarea la controalele periodice. Indiferent daca animalul tau este tânăr sau "cetățean senior", examenul starii de sanatate oferă o ocazie excelentă pentru noi in obtinerea unui profil de sănătate al animalelor de companie.

De multe ori aceste informații ne vor ajuta sa identificam probleme medicale, care pot afecta sanatatea animalului tau de companie si ar putea scadea calitatea vietii. Un examen al starii de sanatate include o evaluare a tuturor organelor importante ale animalului tau de companie.

Vom folosi aceasta vizita pentru a va pune diferite intrebari legate de comportamentul animalului dvs de companie, pofta de mancare (apetitul), etc. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru noi, pentru a va informa si a va pune la dispozitie eventualele teste de rutina de care pot beneficia animalele de companie.

Uneori, informațiile obținute în timpul unui examen general pot ajuta la detectarea semnelor timpurii ale unor bolii inainte ca acestea progreseze. Un examen de rutina este, de asemenea, sansa ta de a ne adresa întrebări sau nelămuriri cu privire la animalele de companie. Nici o întrebare nu este prea nesemnificativa sau prea proasta si este placerea noastra de a va răspunde preocupărilor dumneavoastră. Ne străduim pentru a vă ajuta să înțelegeți importanta starii de sănătate a animalului dvs de companie, și vă încurajăm să va implicati în deciziile privind ingrijirea patrupedului dvs. Nu in ultimul rand, aceasta consultatie ne ajuta să stabilim o relație cu dvs și animalul dvs de companie.

Prin examene fizice ale animalului dvs de companie si alte proceduri de determinare a starii de sanatate, precum și consultările noastre cu dvs, veti ajunge să va cunoasteti prietenii necuvantatori si sa invatati despre stilul lor de viata, personalitate, riscuri de sănătate, mediul ambiant, precum și alte informații importante. Vă recomandăm să profitati de acest tip de examinare pentru a va implica activ in viata animalului dvs de companie.