Ecografie

Servicii Ecograf Suceava


Deși oamenii și animalele sunt diferiti in multe privinte, unele progrese din medicina umana sunt, de asemenea, foarte utile pentru pacienții din medicina veterinara.

Unul dintre aceste progrese este ecografia, dovedindu-se a fi un instrument de diagnostic puternic în medicina veterinară.

Clinica Fanvet este încântata să va ofere servicii de diagnostic cu ultrasunete, intrucat acestea contribuie la stabilirea cu precizie a unui diagnostic.

Spre deosebire de alte studii de imagistica, cum ar fi razele X, ecografia nu utilizează radiații, ci se foloseste de sunetele de inalta frecventa (ultrasunete) pentru a crea o imagine a ceea ce este în interiorul corpului.

Ultrasonografia este o metoda de examinare complet non-invaziva, nedureroasa utilizata din ce in ce mai frecvent pentru a diagnostica și evalua cat mai multe boli.

De asemenea, este utila pentru evaluarea sănătății fetale precum si pentru monitorizarea sarcinii la animalele de reproductie.

Intrucat imaginile cu ultrasunete sunt produse în timp real, această tehnologie poate fi folosită pentru a evalua bataile cardiace.

Acest lucru ne poate ajuta să detectam anomalii ale valvelor cardiace, fluxul sanguin cardiac, si contractiile muschiului cardiac.

În ceea ce ne priveste suntem încântați să va oferim ecografia ca unul dintre capacitățile noastre de diagnostic.